Prvi prijem građana kod novog gradonačelnika Niša

Prvi prijem građana kod novog gradonačelnika Niša

Na svom prvom prijemu građana, gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović sa saradnicima i direktorima javnih preduzeća razgovarao je sa sugrađanima koji imaju neki problem. Od socijalnih pitanja, nestašice vode, komunalnih problema, do prebacivanja dece iz privatnih u državne vrtiće bila su neka od pitanja koja su građani izneli u Gradskoj kući.

Što se tiče narednih nedelja i meseci, biće organizovani novi prijemi, jer dosta je građana na spisku prijavljeno, a nije realno da u jednom danu bude primljen toliko veliki broj građana, rekao je gradonačelnik.

Pavlović najavio je da će novi prijem u Gradskoj kući biti organizovan u subotu i da će u narednim nedeljema to biti učestala praksa, zbog velikog broja prijavljenih građana.

Važno je da u narednom periodu pokažemo da kod gradonačelnika može da se dođe, da kog gradonačelnika uvek postoje otvorena vrata i na taj način ćemo i prijem građana koncipirati. Otvorićemo vrata Gradske kuće, jer ovo nije mesto samo gradonačelnika, zamenika, članove Gradskog veća i druge saradnike, nego je kuća svih naših građana“, rekao je Pavlović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *