Niš: Ćerka osumnjičena za ubistvo majke

Niš: Ćerka osumnjičena za ubistvo majke

Zorica C. (69) ubijena je sinoć u svojoj kući u niškom naselju Nikola Tesla. Komšije ove porodice kažu da su imali dosta problema i da je stalno dolazila policija.

Za ubistvo žene osumnjičena je njena ćerka Marina, prema nezvaničnim saznanjima. Marina je, kažu komšije, duševni bolesnik i dodaju da se dugo lečila u psihijatrijskoj ustanovi.

Foto: Facebook Marina C.

Kako je rekao stric osumnjičene Negoslav Cvetanović, majka i ćerka su bile u Jehovinim svedocima, pa je možda oko toga izbio sukob, ali rekao i to da se iz njihove kuće često čula rasprava, ali i pevanje i galama…

Mi smo bili u selu, a kad smo se vratili, zatekli smo policiju i hitnu oko naše kuće, kaže stric osumnjičene i dever žrtve.

Pitao sam šta se dešava, rekao sam da sam suvlasnik polovine dvorišta, a doktorka koja je bila tu sa policijom, rekla mi je „užas“. Onda mi je brat plačući rekao da su ubili Zoricu i da ne zna ko je to uradio. Policajci su me pitali da im pokažem sve prilaze kući. 

Osvetlili su lampama, tražili su nešto. Pogledali su da li ima neki trag, bilo je pet ili šest inspektora ili policajaca, utvrdili su da u okolini kuće nema ništa i rekli su mi da se vratim svojoj kući. Kada sam pošao ujutru po doručak, vidim drugi auto parkiran i vidim da su stavili traku na vratima – kaže Negoslav.

Ćerka je majci sinoć prerezala vrat i pobegla iz kuće, i mada se policija nije još uvek oglasila, pretpostavlja se da se za Marinom Cvetanović još uvek traga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *