Deda Mraz u svakom domu

Deda Mraz u svakom domu

Bajkeri Gentlemen’s League u Nišu pripremaju veoma zanimljivu i humanu akciju, za sve one sugrađane koji žele pravog Deda Mraza koji će uručiti poklone dečici. Imate mogućnost da „iznajmite“ Deda Mraza koji će doći u vaš dom.

Željko Petrović Tantal kaže da je u toku prijavljivanje za akciju Deda mraz u svakom domu.

Potrebno je da nas pozovete na broj 0644674345. Mi dolazimo na vašu adresu i detetu pravi deda Mraz uručuje paketić koji su mu spremili roditelji.

I sve to radite besplatno?

– Da. Novac ne uzimamo. Potrebno je samo da pošaljete sms poruku za bolesno dete ili pripremite poklon za neko drugo dete, iz porodice koja nije u mogućnosti da detetu kupi novogodišnji poklon ili paketić, ističe Petrović.

 

Više puta do sada ste organizovali različite humanitarne akcije i pored Deda Mraza, pripremate još nešto?

– Pripremamo Božićnu trpezu za jednu porodicu katoličke veroispovesti koja je u teškoj materijalnoj situaciji. Nakon toga, idemo i nosimo paketiće deci bez roditelja. Želimo da i ta deca osete radost novogodišnjih praznika, naglašava Petrović.

Takođe, dodaje Željko Petrović Tantal, spremili smo i donaciju za Dečju hematoonkologiju UKC Niš u vidu štampača, toplomera, maski, i rukavica koje su šarene, veselih boja. Posle praznika, imaćemo akciju pod nazivom „Pravoslavni Božić kakav dolikuje svakom detetu“.

– Nosimo trpezu za Badnji dan i Božić socijalno ugroženoj deci i to je nama postala tradicija, naglašava ovaj humani bajker.

Sećate se onih lepih, prošlih vremena kada smo se svi radovali slanju i primanju novogodišnjih čestitki? Ovaj Deda Mraz i to radi! Željko ističe da, kao pravi Deda Mraz, trenutno piše i šalje novogodišnje čestitke, sa željom da ponovo osetimo radost čestitanja praznika.

I nemojte se iznenaditi kada vam poštar donese čestitku, onu lepu, sa novogodišnjim motivima, jer to znači da ste ove godine bili dobri i da je Deda Mraz to saznao i zato će, baš vama, poslati čestitku!

I da ne zaboravimo, Deda Mraz dolazi na velikom motoru jer stiže izdaleka, Ho, Hoooo, Hoooooo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *