Nestala Danka viđena u Beču?

Da se pojavio novi trag u vezi sa nestalom Dankom Ilić, potvrdio je danas i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Batajnici, prilikom obilaska jedinice RVPVO.

Foto: Zvanična FB stranica predsednika Republike Srbije

Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj – rekao je Vučić.

U pitanju je još uvek neproverena informacija da je Danka Ilić viđena u pratnji dve rumunske državljanke u Beču. Srpska policija već je kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak, na kojem se vidi devojčica koja liči na Danku Ilić. Za sada nema informacija da li je snimak autentičan.

Policija intenzivno radi na identifikaciji.

Foto: Društvene mreže

Naime, na snimku koji je navodno nastao na autobuskoj stanici u Beču, snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić.

Kako je navela osoba koja je napravila snimak i prosledila ga srpskoj policiji, devojčica je bila u pratnji dve Rumunke.

On je naveo da se „devojčica otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje“. Takođe tvrdi da su je dve žene dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

MUP Srbije uputio je apel svim našim ljudima žive u Beču da obrate pažnju i ako ugledaju Danku, da odmah obaveste policiju!

Snimak preuzet sa društvenih mreža.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *