Policija pretražuje deponiju gde bi trebalo da je telo male Danke

Policija pretražuje deponiju gde bi trebalo da je telo male Danke

Foto: Dragan Videnović

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je da je danas tužan dan za Srbiju zbog ubistva Danke Ilić i da su osumnjičeni posle desetodnevne akcije MUP-a uhapšeni i određeno im je zadržavanje.

Gašić je na konferenciji za novinare u Palati Srbija izrazio saučešće porodici Danke Ilić i rekao da je ovaj zločin duboko potresao celu Srbiju. Prema njegovim rečima, obojica osumnjičenih su zločin priznali i detaljno opisali način na koji su ga počinili.

S.J. i D.D. je određeno zadržavanje do 48 časova po nalogu Višeg javnog tužioca zbog postojanja osnovane sumnje da su kao saučesnici počinili krivično delo teškog ubistva, rekao je Gašić.

Ministar policije izjavio je da se sumnja da je jedan od osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić prebacio telo na drugo mesto, ali da policija ne može da utvrdi još gde se nalazi pošto međusobno prebacuju krivicu jedan na drugog.

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju i pretražuje se teren u cilju pronalaska tela, rekao je Gašić na konferenciji za novinare. Njih dvojica su prethodno odveli policiju do deponije gde su navodno bacili telo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *