Uzmi račun i pobedi 2024

Uzmi račun i pobedi 2024

Prijava za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2024“ počela je juče, a nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani su pravo učešća ostvarili registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Prvo izvlačenje će biti obavljeno 11. maja uz prenos uživo na Radio televiziji Srbije.

Umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Izvlačenje dobitnog koda obavlja se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome se nalazi šest setova sa brojevima od 0 do 9.

Foto: Uzmiracun.rs

Prvo izvlačenje biće 11. maja a drugo 18. maja, a dobitnici će u oba kola osvojiti po jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu.

Treće izvlačenje biće 25. maja kada će biti izvučeni dobitnici dva trosobna stana u Beogradu, isto kao i u četvrtom izvlačenju koje će biti održano 1. juna, dok će u petom izvlačenju 8. juna biti izvučeni dobitnici trosobnog i četvorosobnog stana u Beogradu.

Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama, a u igri učestvuju računi sa QR kodom izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja jer unosom u aplikaciju, svaki račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način placanja, karticom, instant i drugo, dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Sva pitanja o nagradnoj igri građani će moći da postave kontakt centru koji će voditi NALED, putem imejl adrese kontakt@uzmiracun.rs.

Kao i do sada, najvažnije informacije o poreskoj lutriji i suzbijanju sive ekonomije biće dostupne na nacionalnom portalu www.uzmiracun.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *