„Biću pilot“

„Biću pilot“

Mladi od 16 do 18 godina starosti, koji su zainteresovani za poziv pilota, imaju priliku da se oprobaju u informativnim letovima, u okviru projekta “Biću pilot”.

Aero klub “ Vazduhoplovci Niša” uz podršku Ministarstva odbrane, poziva mlade momke i devojke, koji žele da u budućnosti budu piloti, da se prijave na adresu:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100075979303877 najkasnije do 07.10.2022. na: https://forms.gle/1u5atxsethY63xEE8

Kandidat koji se prijavi dobiće povratni mejl i link na kome popunjava upitnik. Prijavu mejlom treba dostaviti najkasnije do 08.10.2022 godine, čime se kandidat smatra prijavljenim.

Selekcija prijavljenih kandidata će biti izvršena do 12. oktobra ove godine, nakon čega će biti obavešteni samo prvoplasiranih 40 kandidata. U slučaju otkazivanja jednog od izabranih, biće pozvan naredni rangirani kandidat.

Letovi motornom jedrilicom će se odvijati na aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu ili naerodromu Blace, u periodu od 16. oktobra do 20. novembra ove godine, u zavisnosti od vremenskih uslova, uslova vazdušnog saobraćaja, mogućnosti kandidata…a najvažnija od svega je bezbednost”.

Trajanje leta je 60 minuta i kandidatat će biti u potpunosti aktivan učesnik. Trajanje teoretske nastave je ukupno pet nastavnih časova u jednom danu za vikend. Realizacija leta sa pripremom i analizom je takođe u dane vikenda. Troškove prevoza i ishrane kandidat snosi sam.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem email-a: akvazduhoplovcinisa@gmail.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *