Grad Niš pomaže domaćinstvima bez struje

Grad Niš pomaže domaćinstvima bez struje

U Gradskoj kući u Nišu organizovan je još jedan prijem građana koji su bez struje i imaju problema sa priključkom na mrežu.

Osim gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predstavnika Grada, sastanku su prisustvovali i direktori EDS i EPS Snabdevanje koji su saslušali građane i zajedno sa njima pokušali da reše njihov višegodišnji problem. Većina građana je otišla iz Gardske kuće zadovoljna jer je dogovorila način kako da ponovo budu priključeni na sistem.

Građani na prijemima dobijaju precizno obaveštenje o tome šta treba da učine, koju dokumentaciju da podnesu i odlaze zadovoljni. Ima i slučajeva koji ne mogu tako lako da se reše. Uglavnom se to dešava zbog nerešenih imovinskih odnosa sa rođacima i nekih drugih, sličnih problema, kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Grad Niš je posrednik između građana i EPS-a u traganju za rešenjima kako da domaćinstvo bude vraćeno na elektromrežu i do sada je uspeo da vrati određen broj domaćinstava tako da se broj građana koji su isključeni sa mreže smanjuje.

Građani bez struje ostaju uglavnom zbog neplaćenih računa i velikih dugovanja, ali i zbog neovlašćene potrošnje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *