Monstruozno: Radnici borskog Vodovoda pregazili dete, pa telo bacili na deponiju

Monstruozno: Radnici borskog Vodovoda pregazili dete, pa telo bacili na deponiju

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, ima tragičan epilog. Jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz Starobanjski put kod Bora.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili su S.J. (1974) i D.D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić, navodi se u saopštenju MUP-a. Osumnjičeni su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom.

Uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

– S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu kod Bora, gde su telo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve dogodilo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *