Niška Banja: Ubijen dečak od 13 godina

Niška Banja: Ubijen dečak od 13 godina

U Niškoj Banji, negde oko 11 sati danas, dečak star 13 godina A.S. ubijen je u kući svog druga M.M. školskog druga, koji je i osumnjičen za ubistvo. Iz UKC Niš je saopšteno da je kod njih primljen dečak rođen 2010. godine, bez ikakvih povreda.

Nezvanično, reč je o osumnjičenom za ubistvo, koji je hospitalizovan zbog stresa. Kako nezvanično saznajemo, deca su išla zajedno u školu, najbolji drugovi su bili od trećeg osnovne. Šta je prethodilo krvavom sukobu niko ne zna, nezvanično od komšija saznajemo da je baka dečaka koji je nožem ubio druga istrčala na ulicu i dozivala komšije.

Rekla je da je na potkrovlju njihove kuće dečak koji ne daje znake života, kad je njen unuk ( osumnjičeni za ubistvo) u panici izašao na ulicu i pao u nesvest. Komšija je otišao do potkrovlja kuće i zatekao jeziv prizor, telo nesrećnog dečaka. Pozvao je policiju i hitnu pomoć.

Istraga još uvek traje, policija je na terenu, a stiglo je ponovo i vozilo Hitne pomoći. Kako saznajemo od komšija, dečak A.S. koji je ubijen, jedinac je i nije imao problematično ponašanje.

Više detalja saznaćemo po završetku istrage, kada će se policija zvanično oglasiti povodom ove tragedije koja je potresla Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *