Obaveštenje niškog Aerodroma

Obaveštenje niškog Aerodroma

Zbog radova na parternom uređenju kompleksa Aerodroma „Konstantin Veliki“ Niš obaveštavamo putnike da će se putnički saobraćaj od utorka 19.03.2024. godine odvijati usporeno i otežano, pogotovo ispred same zgrade putničkog terminala.

Automobil

Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom na aerodrom i ostavljate automobil na nekoliko dana, imajte u vidu da će broj parking mesta biti ograničen, te shodno tome, planirajte da ostavite vaš auto na nekoj od javnih parkirališta/garaža u gradu.

Autobus

Javni gradski prevoz, odnosno kružna linija smer 34A ili 34B nastaviće da, i pored radova na kompleksu aerodroma, normalno funkcioniše. Polazno, odnosno dolazno autobusko stajalište biće izmešteno sa trenutne lokacije i nalaziće se pored trenutnog parkinga za taksi vozila koje će biti propisno obeleženo.

Taksi prevoz

Taksi prevoz nastaviće da normalno funkcioniše i pored radova na kompleksu aerodroma. Trenutno taksi stajalište će ostati da funkcioniše i u narednom periodu.

Parking na aerodromu

Zbog radova na kompleksu aerodroma broj parking mesta biće privremeno smanjen, navodi se u obaveštenju Aerodeoma Konstantin Veliki u Nišu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *