Završeno asfaltiranje Žičke ulice

Završeno asfaltiranje Žičke ulice
Foto: Zvanična stranica Grada Niša

Posle 40 godina čekanja, stanovnici Žičke ulice u gradskoj opštini Pantelej dobili su asfalt. Završetak radova proslavili su sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i timom njenih saradnika.Izvor: Zvanična stranica Grada Niša

Rada Milenković koja živi u Žičkoj rekla je da su deca prvi put isterala danas svoje motorčiće i zahvalila gradonačelnici Niša koja im je vratila osmeh.
Došla, videla, obećala i asfalt je tu, rekla je Milenković i istakla da sada ulicom korača i dolazi kući u čistim cipelama.
Meštanin Žičke Radivoje Ristović rekao je da je punih 18 godina vodio akciju i borbu za asfaltiranje ulice.
Otišli smo na prijem kod gradonačelnice Niša, saslušala nas je i našim mukama je došao kraj, navodi Ristović koji opisuje ulicu pre asfaltiranja, punu blata ili prašine kojom se nije moglo lako prolaziti.
Meštani su gradonačelnici Niša poklonili buket cveća, a ona je zahvalila i podelila radost sa njima zbog završenih radova koji su trajali 20 dana.
Veliko je zadovoljstvo kada ljudima možete da pomognete. Misle neki da ovo radimo zbog izbora, a nije tako. Za nas su svakog dana izbori i radićemo sa mnogo energije i posle izbora kako bismo sve što dogovorimo i realizovali, istakla je Dragana Sotirovski.
Gradski karavan posetio je Žičku pre dvadesetak dana kada je dogovoreno asfaltiranje ulice.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *