Radno vreme tokom prvomajskih praznika u Nišu

Radno vreme tokom prvomajskih praznika u Nišu

Iako su meteorolozi najavili kišu u ponedeljak, 1. maja, mnogi građani i dalje ne odustaju od tradicionalnog načina proslave Praznika rada.

I dok će mnoge Nišlije Prvi maj provesti kod kuće, postoje i oni koji će to vreme iskoristiti za putovanja i druženje.

– Idem u Švedsku, u Malme, kod rođaka, kaže Nišlijka Ljiljana S.

– Moguće je da su ići u Trstenik kod mojih roditelja, moram da sačekam da se deca vrate sa Kopaonika, pa ćemo da odlučimo, kaže Dijana P.

Za vreme prvomajskih praznika, sve pijace u Nišu radiće po uobičajenom radnom vremenu. 1. i 2. maja na svim linijama u javnom gradskom i prigradskom prevozu u Nišu primenjivaće se nedeljni red vožnje.

JKP „Parking servis” Niš neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada i to u ponedeljak, 1. maja i u utorak, 2. maja. U istom periodu neće raditi ni Korisnički servis u ulici Generala Milojka Lešjanina 39. Sve javne garaže i posebno parkiralište „Čair“ će tokom praznika raditi po uobičajenom sistemu naplate.

Tržni centri radiće od 10 do 22 časa. Pošta u Voždovoj ulici neće raditi u ponedeljak, dok će 2. maja raditi od 8 do 15 časova. Centralni objekat Doma zdravlja u Nišu radiće od 7:00 do 20:00 časova, kao i kovid ambulanta Duvanište.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *