Sajam turizma u Nišu

Sajam turizma u Nišu

Turistička organizacija grada Niša, pod pokroviteljstvom grada Niša, organizuje 24. Međunarodni sajam turizma u Nišu, od 30. marta do 1. aprila. Zemlja partner Sajma je Severna Makedonija. Ovogodišnji Sajam turizma ponovo se organizuje u hali Čair, kao i pre pandemije.

– Posetioce očekuje više od 150 izlagača, najavila je danas Dragana Božić, direktorka TON-a. Posle Svečanog otvaranja Sajma u 11 h, biće organizovana poseta Arheološkom nalazištu Medijana.

– Ono što je posebno značajno za 24. Međunarodni sajam turizma je to što, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Srbije, organizujemo “B2B”sastanke sa zemljama u regionu, ali i sa turističkom privredom širom naše zemlje. Organizovaćemo i IV Međunarodnu stručnu konferenciju, smatramo da je izuzetno značajno diskutovati o turističkim kretanjima nakon pandemije, a biće organizovano i nekoliko stručnih panela. Poslednjeg dana Sajma predstavićemo aktivan odmor grada Niša, ispred Vizitorskog centra u Cerju predstavićemo ponudu aktivnog odmora i letnju sezonu, kada će biti predstavljene i tri nove planinarske staze, koje će realizovati receptivna turistička organizacija u našem gradu, rekla je direktorka TON-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *