SNS Niš: Neće biti novih izbora

SNS Niš: Neće biti novih izbora

Gradski odbor SNS u Nišu izdao je saopštenje nakon što je danas u Nišu održana konferencija četiri opozicione stranke.

„Povodom neistina iznetih na konferenciji za medije koju su održale četiri opozicione stranke u Nišu, Gradski odbor SNS Niš poručuje da je izborna volja građana jasno iskazana na izborima, za šta postoje svi relevantni dokazi.

Svi prebrojani glasovi nedvosmisleno i bez prostora za spekulaciju potvrđuju ubedljivu pobedu naše liste.

Opozicioni akteri koji se ili ne razumeju u izborni proces, ili su zlonamerni, ili oboje, pokušavaju populistički da predstave šta je većina i tendenciozno obmanjuju javnost ko je pobednik izbornog procesa u Nišu.

Novih izbora neće biti, jer nema osnova za to, navode u SNS.

Zlonamerno prekidanje rada GIK-a u ranim jutarnjim časovima od članova koje je delegirala opozicija i iznošenje u javnost polovičnih i lažnih informacija je upravo, a sada vidimo i na delu, bio osmišljen akt kako bi mogli da prave farsu od izbornog procesa.

Gradski odbor SNS u Nišu podseća javnost da smo precizne rezultate glasanja predočili javnosti još u nedelju uveče, i da smo čekali i zvanično proglašenje rezultata od strane GIK-a, posle čega smo pružili ruku svima koji misle dobro gradu Nišu i građanima Niša kako bi ubrzali prosperitet i dalji razvoj grada, navodi se, između ostalog, u saopštenju Gradskog odbora SNS Niš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *